Da prøver vi dette en gang til dere. Jeg har hatt lyst til å starte en ny blogg lenge, men etter sånn type fem halvveis greier på forskjellige plattformer ville jeg gjøre et siste ordentlig forsøk på dette blogg greiene. Dette prosjektet har faktisk vært planlagt siden jeg blogget sist, som var i November/Desember 2015, men det er enda veldig hyggelig når jeg treffer bekjente som sier de leser bloggen min hele tiden, hehe. Uansett, nå har jeg har min egen platform,den var ny du, mitt eget design (også nytt). Det føles veldig deilig, spesielt siden sistnevnte er kjøpt og betalt. Takk gud for det, jeg vill ikke tenk på hvordan det hadde sett ut her inne if not.

Så, ny blogg (igjen) og jeg skal også skrive på norsk og engelsk (igjen), og alle hjerter gleder seg. Minst meg, for nå har hun ene venninnen min snart fullført lektor studie i Norsk, så nå kommer jeg til å få mye kjeft fra grammatikk politiet. Det begynner å bli noen år siden noen pirket på alle skrivefeilene mine, hvilket betyr jeg gjerne bør begynne å lese gjennom hva jeg skriver.

Sist, men ikke minst: velkommen skal dere være. Vær snill å sjekk opp en ordentlig definisjon på ironi før dere spiser meg levende, hvis dere enda ikke er fornøyd kan hat mail og kjærlighetsbrev sendes til mailen min. Tusen takk på forhånd.  

 // Let’s try this one more time, shall we? After having like five different blogs on different (Norwegian) platforms I wanted to make a proper last attempt on this blog thing. This project of mine has been a working progress since the last post I published, which was around November or December 2015. However, over the last year + it has been really nice when acquaintances of mine have told me they love my blog and read it on a regular basis, haha. Anyway, now I have my own platform (that’s a new one) and design (also new), and it feels very good. I wish I could say I did the design part myself, but god knows how it would have looked like if I even made the slightest attempt.

So, new blog (again) and I’ll be writing in Norwegian and English (again). Wouldn’t want my friends to have to google translate everything because they’re dying to hear me talk more than I generally do?! You’re welcome, by the way.

Last, but no least; welcome! Before you eat me alive please look up a proper definition of the term ‘irony’, and if you’re still not satisfied, hate- and love letters can be sent to my email. Thank you. 

1 comment

Powered by Blogger.

Instagram