Where? 59A Portobello Rd, London W11 3DB
What? Café with a focus on healthy eating

Venninnen min Christina har pratet om dette stedet så lenge, så det var på høyst tid jeg fikk takk turen innom. Rikke og jeg dro dit før vi hadde study date tidligere i uken, noe som er ganske taktisk i og med at ryktene sier at Farm Girl er stappfullt i helgene. Jeg hadde toast and scrambled eggs mens Rikke hadde en acai bowl, og vi syns begge maten var helt super. Chai latten var ingen av oss så veldig begeistret for, men nå drikker jo jeg vanligvis bare americano så den er ikke helt fair. Jeg ville bare ha hunden jeg; så instagram vennlig som den er så syns jeg det var verdt det. Vet ikke helt om dere ser dem på bildene? Fikk ikke tatt så mange ser dere. 

Skal jeg pirke på en ting så er det at maten min kom i en så jævlig stor tallerken. Altså, unnskyld meg; når dere lager kaffe med søte hunder på så vet dere at folk kommer til å stå over border for å prøve å ta fine bilder (ja, jeg gjorde det) hvorfor er da tallerken min nesten på samme størrelse som bordet? Kom igjen folkens. 
// My friend Christina has talked about this cosy little cafe in the heart of Notting Hill so many times,  so i've been wanting to go there for ages. Rikke and I decided to go before our study date earlier this week, which was quite tactical as rumour has it that it's packed on weekends. 

I had amazing scrambled eggs and toast and Rikke had an acai bowl, and we both found the food amazing. The only thing we didn’t enjoy that much was the chai latte. Shocked? Hang on; in all fearless, I usually drink americano, I just bought it for the puppy. It’s very insta friendly so it was totally worth it. Can you see them on the pictures? You see, we didn’t take too many pictures of them before we started eating. 

There is however one thing that I have to put my finger on, and that’s the gigantic plate my food was served on. If you’re serving drinks with cute doggies you must be aware that people are going to stand on over the table to get good picture (yes I did) but how are we going to do this if the plates are about the same size as the table? Come on people. 

Post a Comment

Powered by Blogger.

Instagram