Husker dere jeg sa at dette blogg prosjektet var working progress i over ett år? Samme kan sies for mine DIY projects. Jeg hadde veldig lyst på en caps fra Charlotte Simone på denne tiden fjor, men siden den 1. Kostet 150 pund og 2. Jeg ville ha en helt grå en henvende jeg meg til min beste DIY venn; ebay.com. Jeg har faktisk en mappe på macen med inspirasjon til prosjekter jeg vil gjøre, noen av tingene (som denne capsen) kjøpte jeg faktisk inn tingene jeg skulle lage den med for typ ett år siden.

Hva?
- Caps (jeg har en baseball snapback i felt)
- Fluffy dusker (mine var originalt nøkkelringer så det måtte litt justering til før jeg begynte)
- Målebånd og en penn
- nål og tråd og/eller superlim

Hvordan? 
Bruk målebåndet og bestem deg for hvor du vil ha duskene. Jeg festet så tråd i bunnen av hver dusk som jeg sydde fast på de to områdene jeg hadde markert på capsen. Etter hadde jeg hadde sydd noen sting helt jeg litt superlim på innsiden av capsen.

Så så lett var det! Hele prosessen tok type 10 minutter, men det er da ikke inkludert shippingen fra div. land i Asia. Kanskje ha det i bakhodet når dere bestiller det dere trenger. Bilder av meg hvor jeg går med det ferdige resultatet kommer snart, det vet jeg kjæresten min gleder seg sykt til. Han så på meg med bedende øyne om ikke den kunne få bli med hjem på besøk til Stavanger i påsken. Frykt ikke kjære, jeg skal til og med reise med den.


// Du you remember me saying that this blogg project was a working progress for more than a year? Let me tell you this then; the same thing can be said for most of my DIY projects. I have this file on my mac where I've saved lots of DIY ideas, and for some (like this cap) I actually bought the stuff to make it a year ago but didn't get to it until now. Anyway, I really wanted this caps, but they didn't offer the colour I wanted and it was 150 pounds. Not today. So I turned to my DIY partner in crime; eBay.com.

What?
- Caps (I have snapback baseball cap in felt)
- Fluffy pompom's (mine used to be key chains so I obviously had to to some adjustments before starting)
- measuring band and a pen
- needle and thread and/or superglue

How?
Use the measuring band to establish where you want you pompom's. I then used needle and thread to sew the the bottom of the pompom onto the cap. After a few stitches I put some superglue onto the stitches from the inside of the cap.

How easy was that? The whole process took about ten minutes, that is, however, not including the shipping time from various countries in Asia. Maybe keep that in min when you place your order. The finished result will soon be featured in a blog post near you, something I know my bf is looking forward to. I could see it on his face; he so wants me to bring this back to Norway! Don't worry hun, I'll even wear it on the plane.You'll get a better look at the final result in an outfit post later this week x

Post a Comment

Powered by Blogger.

Instagram