Alexander Wang Bag Totême Jeans Isabel Marant Étoile Blouse Alexander Wang Boots Pellobello Coat

Pictures by thelondongirl 

Hei og god mandag til dere. Hvordan var helgen? Jeg brukte fredag og lørdag på ærend, skole og rengjøring. Veldig spennende. Søndag var det litt mer liv da jeg dro på 'Love Sucks' brunch på STK med mine babes for å feire Valentine's Day. Det var så gøy, og jeg skal prøve å finne noe bilder å dele med dere siden. STK har så bra bruncher, så det kommer nok et nytt London tips veldig snart. 

I morgen er det valentine's day, og siden mannen min bestemte seg for å rømme fra landet skal jeg feire den med Sigrid. Vi har planlagt både lunch, middag, dessert og film, så vi skal virkelig gå all in for date her. Onsdag begynner London fashion Week internshippet mitt, så jeg kommer til å være veldig travel de neste to ukene. Jeg skal prøve å ta litt snaps og notater så jeg kan fortelle dere om det siden. 

xxx


// Happy Monday lovelies! How was your weekend? I spent Friday and Saturday running errands, cleaning and with uni work before I went to the 'Love Sucks' Valentine's Day brunch at STK. They host the best brunches, so you can expect to find a new London tips very soon. 

Tomorrow is Valentine's Day, and as my beau decided to flee the country I'll be spending the day with Sigrid. We have lunch, dinner, dessert and a movie planned so were gonna have one helluva date. Wednesday is when my LFW internship starts, so that's what I'll be doing for the next week. I'm gonna be super busy, but I'll make sure to get some snaps and tell you all about it xx

1 comment

Powered by Blogger.

Instagram