Da er det onsdag, og i når dere leser dette har jeg min første dag hos JOSEPH hvor jeg skal interne under London Fashion Week. Gleder meg veldig til å få jobbe for de og for alle erfaringene jeg kommer til å sitte igjen med. Jeg skal som nevnt passe på å få tatt litt bilder og notater slik at jeg kan vise og fortelle dere om det etterpå. 

Timeplanen kan variere fra dag til dag, så please ikke dø av angst og lengsel om det går en stund mellom oppdateringene. 

// It's Wednesday, and as you're reading this I've started my first day as and intern for JOSEPH for London Fashion Week. I'm very excited to be working for them, and I am very much looking forward to this experience. As I mentioned earlier; I'll do my best to take some notes and pictures so I can tell you all about it. 

The schedule is likely to vary from day to day, so please don't die from anxiety if I'm more absent than usual.Post a Comment

Powered by Blogger.

Instagram