Som overskriften så fint forklarer så suger huden min. Jeg har porer på størrelse med kratere og noen ganger oljer huden min så jævlig det ser ut som jeg har vært på joggetur. Jippi. Jeg har brukt mye tid på å finne produkter som fungerer for meg, og sjokkerende nok kan mange mennesker ha samme hudtype men om en liker produktet eller om det faktisk fungerer er helt individuelt. Tenke seg det da. 

Alle disse godsakene er ting jeg har kommet over ila det siste året og de har alle gjort veldig mye for meg. Smahbox primeren skal jeg aldri bytte ut mot noe i hele verden, og makeup mekka 'matte on the go' er med meg i vesken så og si hver eneste dag. 

XXXXXXXX
XXXXXXX
Makeup Mekka 'plumping pore perfection primer' get it here 

Makeup Mekka 'matte on the go baked powder transparent' get it here 

Smashbox 'photo finish' foundation primer get it here 

Lush 'mask of magnaminty' face and body mask get it here 

Lush 'herbalism' fresh face and body cleanser get it here 

Maybelinne Fit Me! 'matte and poreless foundation' get it here// You might be aware of the topic based on the headline, but if you're not I'm gonna break it down for you pretty quick: my skin sucks. My pores are like craters and sometimes my skin is so oily i look like I've been running a marathon. Whoopee. I've spent a fair amount of time searching for products that actually work, but surprisingly (after lots of research) I've come to realise that even though a lot of people have the same problem, we do not always agree on the functionality of the product(s) because that's up to the individual. Imagine that.

All the products listed above have completely changed my life, and the've all been discovered within the last year. The primer from smashbox is something I'm sure I'll use till the day I die I love it so much, and the 'matte on the go' powder from Makeup Mekka is literally in my bag every single day.


Post a Comment

Powered by Blogger.

Instagram