Før helgen bestilte jeg denne saken fra Munthe; limited edition 'pussy grabs back' tee. Den ligger ute som pre-order, så du må velge størrelse og betale den nå, så blir den sendt ila 3-4 uker. Dvs. Den blir sendt til London om 3-4 uker, jeg tør ikke si hvordan de gjør det om du bestiller den til Norge. 

Jeg er så gira på denne t-skjorten dere aner ikke. Venninnen min Holly hadde verdens beste kostymet på halloween i fjor; hun hadde laget et skilt hvor det stod 'fuck trump' på den ene siden og 'pussy grabs back' på den andre. Og ja, dere gjettet riktig, hun var kledd ut some en pusekatt. Kan usa velge å la en gjøk styre landet skal jeg ha på meg pussy t-skjorten min. 

Munthe Tee (here) // I ordered this little thing before the weekend (see link); it's a limited edition tee, and as it is a pre-order it'll be here within four weeks or so. I am very excited about this! 

For Halloween last year, my friend Holly made a sign saying 'fuck trump' on one side and'pussy grabs back' on the other. And yes, you guessed right, she was dressed as a kitten. It was the best costume ever. If American can let an idiot run the country I will wear the pussy tee. 

1 comment

Powered by Blogger.

Instagram