Where? Kemble House, 58 Dean St, Soho, London W1D 6AL
What? LOBSTER ROLLS


Hvor skal jeg begynne da? Jeg elsker lobster rolls, og disse er bare helt magiske. Min all time favourite er the Classic med mayo & lemon (se meny lenger nede), den er til å dø for. Jeg er et vanedyr da så jeg har faktisk ikke testet noen av de andre i frykt for at de ikke skal være like gode. En veldig rasjonell frykt som forfølger meg hver gang jeg spiser på et sted jeg har vært før. Det er noe jeg har lært meg å leve med. 

Jeg har ikke vært her siden Oktober i fjor, og siden da har de oppdatert menyen (igjen). Forrige gang hadde de noen syke sweet potato fries som har blitt erstattet med disse her da. Mannen likte de, jeg var mindre imponert. Det er en kunst i seg selv det å lage gode sweet potato fries, så det var rett før jeg møtte veggen det altså- Prisene har de også fått pushed; første gang vi var her kostet det £10 pund for en. Ran. 

Uansett, befinner du deg i London må du løpe til Soho og prøve en av disse. De er så gode jeg lengter etter de når jeg er hjemme på ferie i Norge. - Fill your brioche roll -

SHRIMP £8 | SHRIMP & LOBSTER £12 | LOBSTER £16 

- Pick your flavour - 

CALIFORNIA
Lettuce, tomato, cucumber, avocado mayo with lime, chives

CLASSIC
Japanese mayo & lemon

SEVEN SAMURAI
Japanese mayo, chinese cabbage, cucumber, pickled ginger, spring onions, togarashi spice// Where to begin? I love lobster rolls, and this is the place to get one. My all time favourite is the Classic with mayo & lime (see menu), it's to die for. I am a creature of habit, so to be honest I always order the same thing if I go to a place I've been before in constant fear that if I order something else I'll die of disappointment if it's not as good. It's very rational fear and it's something I have to love with. 


I haven't been here since October last year, and (once again) they updated their menu. We had these amazing sweet potato fries last time, so you can imagine my disappointment when this was the alternative. Again, creature of habit. I tell you, making good sweet potato fries is an art. Also, the pushed the price as well; the last time we were here it was £10 per roll. So yeah, kinda felt like I got mugged. 

Anyhow, if you find yourself in London, run to Soho at get one of these. They are truly amazing and you won't regret it. Post a Comment

Powered by Blogger.

Instagram