DIY Jacket Totême Jeans H&M Hoodie Nike Kicks Oroblu Socks Alexander Wang Bag Ebay Choker 

Pictures by Rikke 


Som lovet; her har dere antrekk med jakken fra mitt siste DIY prosjekt! Som dere ser så fikk noen bokstaver mer plass og størrelse enn andre, men den ble akkurat slik jeg hadde sett for meg. Jeg var opptatt av at det ikke skulle se printet eller oppstilt ut, og da var jo den dårlige måling min midt i blinken syns jeg. 

Forresten, hvor fantastiske er ikke jeansene mine? Jeg kjøpte de på Høyer Stavanger rett før jeg dro hjem til London, og jeg elsker de så mye jeg har ikke ord. Rikke sa jeg fikk fin rompe i de, og det er jo det fineste komplimentet du kan gi til noen som ikke har rompe. Ble nesten litt rørt altså. 

// As promised; the jacket from my latest DIY project! As you can see I was a bit more generous with size and space for some of the letters, but it turned out exactly how I wanted it to. I didn't want the writing to look printed in any way, so me being bad with measuring was really handy I must say. 

Btw, how amazing are my jeans? I bought them at Høyer Stavanger right before I came back to London and I absolutely love them! Rikke said that my ass looked good in them, which is like the nicest compliment you can give me as don't have one. Almost got a bit emotional there. 

2 comments

Powered by Blogger.

Instagram