- all you need is a jacket or shirt, paint and a brush - Don't want to make your own? Find similar budget options here, here, here, here, here or here

Jeg er på konstant jaket etter salgskupp jeg kan bruke til DIY prosjektene mine, og kriteriene er som følger; plagget på være billig men ikke se billig ut. Jeg gidder ikke investere i noe jeg skal deformere liksom. Det bør nok også nevnes at skal man angripe noe med saks og lim så blir det ikke så krise da om det går til helvete så lenge du ikke la for mye penger i det. 

Dette lille prosjektet kostet meg type 30kr fra Søstrene Grene for lim og malekost, og 15 pund for jakken som er kjøpt på salg på Zara. Jeg planlegger faktisk neste prosjekt, men denne gangen skal det være en army eller denim jakke. Må bare bestemme meg for hva jeg skal skrive på for det tok nesten like lang tid som å lokalisere jakken, hehe. Så mange verdensproblemer dere, hva skal vi gjøre. 

// I'm always looking for good deals on stuff that I can use for my DIY projects, and the only criteria is that it has to be cheap but don't look cheap. Does that make any sense? The thing is that that I'm not willing to invest a lot of money on stuff I'm planning on attacking with paint and scissors. If it doesn't turn out the way you wanted it's not too disappointing if you didn't put too much money into it. 

This little project cost me approximately 3 pounds for the paint and brush, plus 15 pounds for the jacket which was on sale (Zara). I'm actually planning a new one, but this time I wanna do a denim or an army jacket! I just have to decide what to write on that one; it took me almost the same amount of time to decide what to write on the leather jacket as it took to locate one lol. First world problems *sight*


3 comments

Powered by Blogger.

Instagram