Where? 31 Islington high St, London N1 8EA
What? Banging brunches

Pannekakene med krem og bær fra The Breakfast Club har vært en stor favoritt i mange år, og de er så og si det eneste jeg bestiller. Jeg elsker å spise her i helgen, og det er veldig greit sted å dra visst du er litt klein; menyen passer perfekt med alt fra pannekaker til egg og bacon, i tillegg til at det er en veldig casual come as you are vibe der. 

The Breakfast Club i Angel har eksistert i snart 10 år, og det er den andre cafeen som ble åpnet i London. Det finnes flere av de her i byen, bla i Soho hvor jeg har vært en del ganger. Den er super den også, men jeg foretrekker faktisk den i Angel. Mest fordi den er rett rundt hjørnet, og fordi jeg har ikke opplevd å måtte vente like lenge selv om det er helg. Jeg er litt usikker på hvordan booking fungerer i helgene, men er dere mer enn to personer vil jeg anbefale å sjekke det ut slik at dere slipper å stå der hele dagen. Londoners er veldig glad i brunch, og det er flere steder du kan risikere å stå mer enn en time uten å få bord. // The pancakes with cream and berries has been my favourite for almost four years, and it's basically the only thing I order when i'm there. I love going here for brunch on weekends, especially if I'm a tiny bit hungover. It's a very relaxed 'come as you are' atmosphere there, which I love. 

The Breakfast Club in Angel has been around for almost five years, and you can find the brekkie club all around London. I used to go to the one in Soho, but it's a lot harder to get a table there, and the one in Angel is literally right around the corner. I also think it's a lot cooler, as all of their cafes are (arriving to themselves) very different. Londoners are very serious about brunch, so you should be prepared to wait for a table no matter where you go. I'm not sure how booking works on weekends, but you should definitely look into it if you're more than two people. Post a Comment

Powered by Blogger.

Instagram