Samsøe Samsøe T-neck Alexander Wang Boots Totême Jeans Vintage Fur Alexander Wang Bag

Pictures by Rikke 


Please welcome min nye vintage pels! Jeg trodde at armene var lange da jeg bestilte den, så jeg stussa jo litt når jeg tok den på meg. Det er forøvrig ikke min feil, for hadde jeg styrt verden hadde alle dealet med mm, cm og meter som normale siviliserte mennesker.

Jakken er kjøpt på etsy.com hvor jeg har kjøpt mesteparten av vintage skattene mine!


// Please give a warm welcome to my new vintage fur. I actually thought the sleeves would be longer, so I was a bit put off when I tried it on. This is not my fault though, cause if I ran the world everyone would be dealing with mm, cm and m like normal civilised people.

I bough the coat on easy.com, which is where I primarily shop for vintage treasure!

2 comments

Powered by Blogger.

Instagram