Jeg har gått gjennom garderoben min og funnet en hel haug med ting jeg skal selge. Jeg har bestemt meg for å flytte hjem til Norge etter at jeg er ferdig med graden min, og da trenger jeg mer plass. Jeg har ikke for mye ting altså, for det mener jeg jo at man ikke kan ha, men når man okkuperer skapplass i mer enn ett land blir det fort noen skatter som ikke blir brukt, og da er det jo bare trist at det henger der alene for seg selv. 
Jeg har handlet mye brukt selv opp igjennom årene, og jeg syns det er så viktig at vi selger eller gir bort i stede for å kaste. Jeg har selv fått stor glede av ting andre ikke bruker, og håper mine ting kan få et nytt hjem. 
 Bildene ovenfor vise kun et par ting, det er mye mer som dere kan finne her (finn) eller på Tise profilen min @andersenane

Varegrupper: for det meste klær, men også sko, accessories og bøker
Merker: Woolrich, IRO, Isabel Marant  Étoile, Marc by Mark Jacobs, Won Hundred, Acne, Dagmar, Vivikes, New Look, Canada Goose, Zara, H&M Trend, Designers Remix, Massimo Dutti, Barbour, Day, Hunter, Moose Knuckle m.m.
Jeg har ikke fått lagt ut alt siden vi snakker om en mengde som er hel krise, men stay tuned for det kommer mer ila de neste dagene!

Varen(e) kan hentes i Stavanger området, eller sendes mot at kjøper betaler frakt. 

// I went through my wardrobe recently, and I've decided to sell a bunch of stuff. Everything is being sold from Norway, but if you'd like to have a look and really want something you can pop me an email! 

A xx

Post a Comment

Powered by Blogger.

Instagram