Alexander Wang bag Zara Dress The Project Tee Primark Jeans Alexander Wang Boots Ebay Strap God fredag alle sammen! Dagen min vil bestå av pakking og reising i og med at jeg skal tilbake til Norge igjen. Send meg tilbake til 5 grader og regn, hvem trenger vel vår i London? Agendaen er faktisk like spennende som været; vi har jobb og dissertation skriving planlagt for hver eneste dag!  Så ja, jeg forstår godt at dere vrenger dere i misunnelse over det spennende livet mitt. 

Uansett, jeg har et par DIY prosjekter jeg har utsatt i en halv jævla evighet, og ett av de involverer faktisk jeansene jeg har på meg på bildet. Jeg skal prøve å få tid til et par når jeg er hjemme, spesielt det med jeansen siden jeg har brukt så uendelig lang tid på å finne den. Blir det slik jeg ønsker blir totalen på under £14, som er veldig bra i og med den jeg har hentet mest inspirasjon fra koster rundt £80. *klapp på skulderen*

// Happy Friday lovelies! My day will consist of packing and traveling as I’m going back to Norway. Who needs spring in London? It’s not like I love a decent temperature and lots of cherry blossom trees? Who needs that? Take me back to 5 degrees and rain please. The agenda for my trip is actually just as exciting as the weather; we have work and dissertation writing lined up every singel day. YAY! My life is so exciting I bet you’re so jealous you want to cry. 

Anyway, I do have a couple of postponed DIY projects I want to start while I’m there, including one that involves the jeans I’m wearing in this picture. I’ve spent ages looking for the right pair, and if the project is successful the grand total will be less than £14. Not too bad when my inspiration is priced at around £80. 

A xx

Post a Comment

Powered by Blogger.

Instagram