Ladies and gentlemen! Påskeferien har så langt gått til jobb og bachelor skriving, så jeg har ikke hatt tid og energi til å prioritere så mye annet. However, for at jeg skal kunne bli fort ferdig og bli filled med inspiration til å blogge trenger jeg at dere (som er mellom 20-35 år) hjelper meg med å svarer på surveyen til oppgaven min! Setter enormt stor pris på all hjelp! Tusen takk på forhånd x 
Trenger dere noe å gjøre mens dere venter på at jeg gjør comeback kan dere følge @hoyerstavanger på instagram! Jeg tar og legger ut bildene som er fra dame avdelingen, og jeg kan forsikre om at årets vårkolleksjoner er eksepsjonelt bra! 


// This post is about me begging my Norwegian readers for help for my dissertation, so it's not really worth translating! 

A xx

Post a Comment

Powered by Blogger.

Instagram