Where? 6 Pancras Square, 6 King's Blvd, Kings Cross, London N1C 4AG
What? Bar and restaurant with handcrafted cocktails and distinct dining menus


Jeg hadde en fantastisk bursdags frokost sammen med Enrique på Drake og Morgan på fredag. Appelsin juice, eggerøre, laks og toast er min go-to frokost: det er seriøst noe av det beste jeg vet. Heldigvis for meg serveres denne herligheten på Drake and Morgan, som viste seg å være rett rundt hjørne fra der jeg bor. Jeg elsker den industrielle stilen, og det er verdt å ta ture bare for å se lokalet. 

Det kommer en liten oppdatering på hva som har skjedd de siste veldig snart, men jeg måtte bare dele et lite frokost tips før jeg går all inn. Har vært så lenge borte nå at jeg husker ikke helt hvordan jeg gjør ting, hehe. 

// I had the most amazing birthday brekkie with my bestie Enrique at Drake and Morgan on Friday. Orange juice, scrambled eggs, toast and smoked salmon is my go-to brekkie, and luckily for me, Drake and Morgen offer this deliciousness right around the corner from where I live. I cannot believe I haven't been here before; it's worth going just for the venue, I love the industrial theme. 

I'll post a little update very soon, just had to get back in the game here and share this little brekkie spot with you. I've been absent for so long I can't remember how to do this exactly 

A xx 

Post a Comment

Powered by Blogger.

Instagram