Brandy Melville Tee 


Som dere sikkert ser på hårfargen ble ikke disse bildene tatt i går, men det var like flisete og jævlig sist jeg var hos frisøren visst det teller. Dette er ikke poenget med denne posten en gang så jeg forstår ikke at jeg gidder, haha. Jeg elsker t-skjorter, og jeg er veldig svak for de med print på. Må ikke være over hele, men noe lite på siden slik som på denne setter jeg alltid pris på. Denne hadde jo life quotet mitt på også så det var vel skjebnen for de som tror på sånn. Jeg har spottet at typ H&M og Gina Tricot har en del i samme gate denne sesongen, men jeg er alltid litt mer hesitant til å kjøpe de ettersom et er et distinctive design i en prisklasse som passer de fleste budsjetter. Nå finnes jo Brandy Melville i Norge, men jeg så nå betraktelig mange flere i fjorårets Zara bombers med quote på ryggen enn denne. Når det er sagt så har jeg veldig lite selvkontroll når jeg ser en jeg liker, så jeg kjøpte jo faktisk en fra Gina Tricot i påsken. De hadde veldig mange kule, så jeg slet veldig med å velge en. Studentbudsjett vet dere. Ja I know, hadde jeg vært skikkelig flink hadde jeg ikke kjøpt den i det hele tatt, men det å innrømme at en har et problem er jo et stort steg i recovery.  Uansett, jeg setter ekstremt stor pris på slike t-skjorter når jeg føler meg litt lite oppfinnsom. Det er en veldig fin måte å gjøre noe litt mer utav antrekket ditt enn 'bare' en jeans og t.skjorte. 

// Based on the colour of my hair you might understand that these pictures weren't taken yesterday, although the state of my hair was just as bad prior to my last visit to the hairdresser. This is not even the point of this post so I don't know why I even bother. I love t-shirts, and I'm especially weak for those who with prints or embroideries. It doesn't have to be massive, but something similar to the one in the pictures is just down my alley. I've spotted that stores like H&M and Gina tricot currently have similar designs this season, although I'm more hesitant to buying those types of garments from high street stores. It's mostly because it's a distinctive design compared to a basic tee, and they also operate in a price range most people can afford. That basically means that you have to expect that a lot of people will have the same tee as you. What you need to know is that Norway is a small country, so trend items from high street stores tends to literally be everywhere. Brandy Melville is available in Norway, but they only have one store in Oslo (the capital) and I saw a lot more people walking around with the Zara bombers with quotes on the back than this tee last year. I did buy one from Gina Tricot earlier this year actually, so bottom line is that when I see something I really like it's unlikely that I'll have enough self control to leave it. I really appreciate this type of tee as they're a saviour on days where I don't feel so creative. I think it's a really nice way to make your outfit a bit more exciting rather then 'just' a pair of jeans and a tee. 

A xx

Post a Comment

Powered by Blogger.

Instagram