Når jeg ikke får sove fordi jeg har tusen tanker i hodet har jeg fått det for meg at det hjelper med litt nettshopping. Problemet er jo at jeg er student i London, som kort fortalt betyr det at en alltid er broke af. Så hva gjør du når du trenger å handle men ikke egentlig har penger til å handle? Ebay. Så det var det jeg gjorde da. Og siden jeg har opplevd veldig mange netter med lite søvn vil det også dukke opp enda ett par med solbriller, noen crossbody straps til veskebabyene mine, noen patches og korsetter.

Det som er ulempen med Ebay er at du som regel ikke kan forvente at det dukker opp i postkassen din dagen etter. Det som er fint med Ebay er at det tar såpass lang tid at du enten har glemt at du har bestilt noe eller at du har brukt penger på det i det hele tatt. Så når det ta popper ned i postkassen din en halv evighet senere er det litt sånn: a present? for me???
//When I have a thousand things keeping me awake at night I have come to the conclusion that online shopping is a good idea. However, the problem with being a student in London is that you're basically broke af all the time. So, what do you do when you have to buy something but you don't really have any money to spend? Ebay. So that's what I did. And since these I received these red babies I've also ordered another pair of sunglasses, some straps for my bags, couple of corsets and patches. I blame the lack of sleep, it makes me irrational. 

The drawback of ordering stuff on Ebay is that you cannot expect whatever you buy to appear within 3-5 workings days. However, the advantage of waiting half a lifetime for you order(s) is that you forget that you'e ordered it or that you actually spent any money. So when you order does appear it's like: a present? for me???

A xx


Post a Comment

Powered by Blogger.

Instagram