Where? 18 Old Compton St, Soho, London W1D 4TN
What? BEST BURGERS IN TOWN!Det er få ting jeg elsker mer enn en god burger, og etter snart fire år i London er min all time favourite fremdeles en medium rare Ari Gold cheeseburger fra Patty & Bun. Får jeg en red stripe med den er jeg seriøst i himmelen, det kan virkelig anbefales. Friesene er også veldig gode, hehe. Jeg er alltid på utikk etter nye spisesteder å teste ut, men dette må være stede jeg har vært mest siden jeg flyttet hit. Det er også den tingen jeg craver mest når jeg er hjemme i Norge; kan liksom ikke vente med å komme tilbake til cheesburgeren min i London. 

Det har poppet opp flere P&B siden jeg flyttet til London, men den i Soho er så lang favoritten. Den er hakket større enn den i  Marylebone, så du slipper å vente i kø som alltid er et pluss når du er sulten. Det er også mer ideelt å dra hit om du er mer enn to personer, og det er litt mer rom for å sitte her en stund. Den andre er mer sånn: du kommer, du spiser så går du. Du føler liksom presset når det står 50 mennesker utenfor som venter på å komme inn. 
// I love a good burger, and after almost four years of burger hunting in London my all time favourite is still a medium rare Ari Gold cheeseburger at Patty & Bun. Add a red stripe to your order and you'll literally be in heaven. And the fries! I'm always on the lookout for new placed to try out, but this is probably the place I've been to the most since I moved here. It's also my biggest craving when I'm in Norway; can't wait to get back to London and my beloved cheeseburger. 

Several new P&B restaurants have popped up around London since I moved here, but I definitely prefer the one in Soho over my usual spot in  Marylebone. The Soho restaurant is bigger, which means that you usually down have to wait in line which is always a pluss. The other one is more like you come, you eat then you leave. The one in Soho is more suited if you're more than two people and feel like sitting there for a bit. 

A xx


2 comments

Powered by Blogger.

Instagram