H&M Trend skirt Alexander Wang bag Adidas kicks The Product tee DIY jacket Dior sunnies 

photos by RMK


I går tok jeg de fine brune bena mine ut på en liten cat-up lunch med Rikke. Vi hadde ikke sett hverandre på en halv evighet, så det var kjempe kos å sitte å prate litt før vi dro videre. Etter lunch var det duket for vår Final Year Exhibition  hvor alle graduates for fashion marketing hadde laget postere som visualiserte bachelor oppgavene våre. Denne eventen markerte siste offisielle skoledag for oss, og nå sees vi ikke før vi skal graduate i July. Jeg klarer ikke helt å begripe at jeg har fullført tre år allerede, det har gått så utrolig fort. 

Sist jeg var innom var jeg på vei til Norge, og siden sist har jeg da obviously vært i Norge, reist hjem til London, tilbake igjen til Norge, og nå er jeg altså tilbake igjen i London. Hashtag jetsetter life. Hashtag bare tuller, jeg hater fly. Jeg har også skrevet ferdig og levert bachelor oppgaven min, og i går var som nevnt siste skoledag. Jeg har vært mye syk, pluss jeg har skrevet bachelor oppgaven, så det har hverken vært tid eller energi til overs for blogging. Det skal bli utrolig deilig å nyte litt tid i London før jeg skal flytte hjem til Stavanger. Skole er noe som henger over deg 24 timer i døgnet, men selv om jeg stresser over gjennomsnittet av natur var det en del angst som forsvant da jeg endelig fikk levert den jævla oppgaven. Har selvfølgelig jævlig angst for resultatet da, men med hjelp av litt etterlengtet fiesta klarer jeg nok å pushe det på avstand. Jeg er veldig for selvmedisinering. 

Ikke bare skal jeg flytte hjem igjen til Stavanger, men jeg skal også flytte inn i ny leilighet! Mannen har drevet å malt og styrt mens jeg har fullført skolen, så jeg kan ikke si jeg har bidratt så mye. Malte noen vinduskarmer som ble eksepsjonelt bra, men nok om det. Den har ikke blitt totalrenovert, men det er helt sinnsykt å se hva litt maling kan gjøre. Vi har selvfølgelig laget oss noen tanker om hva vi vil gjøre på sikt, men jeg har ingen videre planer om å donere bort nyrene i nærmeste fremtid så vi vil bo oss inn og ta ting som det kommer. Jeg har hatt skilte foreldre i over ti år og bodd i utlandet i snart 4, så ord kan ikke beskrive hvor fantastisk deilig det skal bli å ha alle tingene mine på ett sted. Det vil også si at det kommer en ganske heavy wardrobe detox; jeg sitter per dags dato med en liste på mer enn 30 ting som håper på nye hjem! Jeg skal selvfølgelig gi beskjed om når det kommer, men i mellomtiden er det mange skatter igjen fra forrige runde (TISE: andersenane). Jeg har innsett at jeg har ekstremt mye ting, og jeg trenger at de får et nytt hjem før mannen innser hvor mye klær og sko jeg egentlig har. Han er ikke den store blogg leseren so this is a safe place. 

// Yesterday I took my nicely tanned legs out for a catch-up lunch with Rikke before we headed over to our Final Year Exhibition. We hadn't seen each other in ages, so it was really nice to have a sit-down before meeting up with everyone else on our course. The exhibition marked the final day of our three year course, and I cannot believe I've finished my BA. You'd think three years is a long time, but it baffles me how fast they've gone by. 

I was on my way to Norway the last time we spoke, and since then I’ve obviously been in Norway, traveled back to London before I went back to Norway again, and as in right now I’m back in London. Again. Hashtag jetsetter life. Hashtag just kidding I hate flying. Anyway, since then I’ve also completed and handed in my dissertation, and as mentioned above completed my last day of uni. In addition to woking on my dissertation I’ve also been sick, so I haven't had any extra time or energy for blogging. So, it'll be amazing to spend some time in London before I move back to Stavanger (Norway) without worrying about any assignments. School is something that occupies your mind 24 hours a day, and even though I stress more than normal people, some of the anxiety is now gone. I’m obviously stressed out about the results, but with some good old partying I’m sure it’ll all be better. I’m very big on self medicating. 

Not only am I moving back to Stavanger, but I’m also moving into a new flat! My bf have been painting and working on it by himself since April, so I cannot say that I’ve contributed much. I did, however, paint some window sills that turned out as lovely as ever if I may say so myself. But yeah, he has pretty much done everything. It’s not a massive renovation project, although I think it’s pretty revolutionary what a touch of some fresh paint can do. We obviously have some thoughts on what we want to do, but as we all know renovation costs a lot of money and I’m not planning on donating one of my kidneys anytime soon. The plan is to move in and see what we feel like, and then take on one project at a time. One of the things I’m really looking forward to is not only having our own space, but also having all my stuff in one place My parents divorced more than ten years ago, and I’ve lived in four different flats the four years I’ve lived abroad, and I cannot begin to describe how amazing it will be to have all my clothes in one wardrobe. However, if this is ever going to become a reality I'm in need of a massive wardrobe detox. 

A xx

1 comment

  1. Jeg vil vite hva du skal selge, babe! Forresten var du usedvanlig fab på disse bildene <3

    ReplyDelete

Powered by Blogger.

Instagram