Hei alle sammen! Siden sist har jeg offisielt flyttet fra London til Stavanger, og som alle som har flyttet vet så er det en ting og to som må organiseres før du kan takke for deg og dra avgårde. Nå er jeg altså i Stavanger, og som nevnt har jeg flyttet inn i ny leilighet. Mannen hadde flyttet inn fra før av og tatt seg av mesteparten av malingen så det var jo også ganske greit. Første uken jeg var hjemme var jeg på jobb hver dag, og når jeg ikke var på jobb var jeg hjemme og grunnet lister og dørkarmer. Jeg tror de forrige eierne håpet på at 80-talls trenden skulle holde seg lenger enn den gjorde. Vi har mange spennende prosjekter på gang, så jeg gleder meg veldig til å vise dere før og etter bilder. Så kommer det jo selvfølgelig noen antrekksbilder i det nye nabolaget også snart (dvs. så fort jeg orker å kle meg ordentlig og ta på sminke). 

Det er ingen rom som er klare for å vises frem enda, så det går for det meste i teasere og skrytebilder av hvor hardt jeg jobber på Instagram storyen min. Det jeg kan vise dere er mini DIY prosjektene mine. Mannen er ikke spesielt begeistret for hverken Missoni eller velour, så kan tro han ble glad når han fant ut at ikke bare hadde jeg kjøpt en velour stol, men den skulle også stå på soverommet. Med en Missoni pute oppi. Det var skikkelig fest og basar her i heimen da skal jeg si dere. Stakkaren kommer til å svime av når han ser alle Missoni håndklærne som skal innta badet. Baby steps. 

Uansett, den kom som dere ser på før bildene med kom den med 'treben' som jeg hverken syns var pene eller som passet bra til det nye gulvet (krise) så jeg poppet innom Clas Ohlson og kjøpte matt sort spray paint og satte i gang. Underveis forstod jeg at dette ikke var min sterke side selv om mannen viste meg hvordan jeg skulle gjøre det, så det endte med at han sprayet den ferdig. Han måtte også gå over den en gang til fordi jeg hadde vært så klønete første gangen. Jeg ser selvfølgelig enda på meg selv som en strong independent woman altså.


X
// Hi everyone! Since the last time I was here (you know, when i promised I would update my blog more frequently) I’ve officially moved from London to Stavanger. So in my defence, as everyone who has ever moved from one country to another, it’s takes a lot more than just packing your suitcase and jump on a plane. Luckily, everything got sorted, and I’m now in Stavanger. AND I've moved into our new flat. My boyfriend moved in before I did, so luckily for me he’d finished most of the painting. He did, however, leave something for me so that’s what I’ve been doing. I’ve also been working everyday since I got back so it hasn’t been boring I’ll tel you that. We have a lot of exciting projects that we're working on, and I’m very excited to show you the before and after pictures! There’ll also be brand new outfit pictures coming your way from my new neighbourhood; I just have to find the strength to dress properly and put makeup on. It's a lot harder than you might think. 

None of the rooms are ready yet, so I don't have an after pictures to show you today. What I can show you is a little DIY project I did last week. My boyfriends is not a huge find of either velvet or Missoni, so you can imagine his joy when I told him that not only did I buy a velvet chair; it was also to be placed in the bedroom. With a Missoni cushion. He was so pleased you have no idea. The poor guy doesn’t know that I have a stack of Missoni towels ready to invade the entire bathroom. Baby steps.

Anyway, I bought this gorges velvet chair, but the legs were ‘wood’ which I didn’t like that much. Also, they didn’t go with the new floor so there was that. So, what I did is that I bought some matt black spray paint, but even though my boyfriend showed me how to use it (multiple times actually) he ended up spraying them. Twice actually; he had to cover up the mess I made. Of course, I still look at myself as a strong independent woman. 

A xx

2 comments

Powered by Blogger.

Instagram