Where? 272 Portobello Rd, London W10 5TY, Storbritannia
What? Burger restaurant with a little taste of Jamaica Elsker du burgere like mye som meg? Da løper du til BOOM Burger neste gang du er i London; det er min store favoritt sammen med Patty & Bun. Det eneste jeg må pirke på er at det ikke er like consistent her som det er på patty. Jeg har for eksempel aldri blitt skuffet når jeg har fått maten min på P&B, men jeg har blitt skuffet opptil flere ganger her. Så det er bra for de at den smaker insanely godt. La meg forklare; Jeg bestiller alltid burgeren min medium rare, og bestiller jeg det på Patty&Bun er det akkurat det jeg får. Den er like stor, saftig og riktig stekt hver.eneste.gang. Jeg har ravet inn og ut der i fire år, jeg vet hva jeg prater om. På BOOM Burger however har jeg fått well done et par ganger, og det har også vært et tilfelle når selve burgeren er litt kjip. Den smaker enda godt, men jeg har jo fått den akkurat slik den skal være flere ganger, så da er liksom ikke det godt nok da. Men, selv når den ikke er optimal slår den alle burger stedene jeg har testet i Norge så langt, og jeg har aldri hatt med meg noen her som ikke har elsket den. Hvis det er noe jeg vet jeg kommer til å savne med London så er det maten. Det kommer gradvis til å ta livet av meg. 

Skal dere hit noen gang anbefaler jeg dere å bestille deres classic BOOM Burger med fries. Vil også anbefale å nyte maten din med en kald red stripe. 
// If you love burgers as much as I do you really need to run down to BOOM Burger the next time you're in London. It's my favourite burger place together with Patty & Bun. The only thing I'm not that happy with is the consistency of what they serve, which I think that they manage to do perfectly at P&B. Let me explain: I always order my burger medium rare, and they always manage to get it right at patty. The burger is full, juicy and perfectly cooked every.single.time. I've been there numerous times over the past four years; I know what I'm talking about. However, at BOOM Burger there have been occasions where the meat has been cooked too much and the burger hasn't been as juicy. They've served me perfect burgers before, so I'm not picky, I know what they can do. It always tastes good, I'll give them that, and I haven't brought anyone who didn't enjoy it. Also, even when they're not 100% perfect, they're still better that any burger place I've been to in Norway so far. If there's anything I know that I'll miss about London it's the food. It's killing me. 

If and when you go, I recommend the classic BOOM Burger and fries. I would also recommend you to enjoy it with a cold red stripe.  

A xx1 comment

  1. I absolutely love burgers too! I've just added this one to my list... Thanks for recommending.

    ReplyDelete

Powered by Blogger.

Instagram