images borrowed from other sites

Vogue rapporterte under Paris Fashion Week tidligere i år at prikker blir stort i høst, og plutselig fikk jeg det for meg at jeg trengte noe med prikker. Tenke seg til. Jeg kan ikke huske sist jeg eide noe med prikker, men etter x antall timer slo det meg jo at vi hadde den perfekte kjolen på jobb fra FWSS. Litt billigere enn hva blant annet Balenciaga og Loewe sendte ned catwalken under fashion week, men absolutt midt i blinken for meg. Jeg skulle gjerne delt noen antrekksbilder, og de kommer de altså, det må bare slutte å hølje ned i Stavanger først. Så forhåpentligvis en gang i løpet av måneden da. 

// According to Vogue's Paris Fashion Week report, polka dots are going to be big this fall. So, out of nowhere, I realised that I really wanted a dress with polka dots. After scanning the web for a fair amount of hours it dawned on me that we actually had the most perfect dress at work from FWSS. Slightly cheaper than what Balenziaga and Loewe sent down the catwalk during fashion week, but it was exactly what I was looking for. I've used it a lot already, although there won't be any outfit pictures until it stops raining. So hopefully within the next month. 

A xx 

Post a Comment

Powered by Blogger.

Instagram